Laste ned og installere LiveUpdate

Last ned og installer LiveUpdate for Windows Vista/XP/2000

1. Last ned lusetup.exe-filen for Windows Vista/XP/2000.

2. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

3. Etter at nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på lusetup.exe -ikonet på skrivebordet for å installere LiveUpdate.

4. Start Norton-programmet.

5. Klikk på LiveUpdate-knappen for å kjøre LiveUpdate.

6. Start datamaskinen på nytt.

Hvis du fremdeles får opp en feilmelding etter at du har oppdatert til nyeste versjon av LiveUpdate, klikker du på koblingen i LiveUpdate-vinduet for å se løsningen på problemet.

Last ned og installer LiveUpdate for Windows Me/98

1. Last ned lusetup.exe-filen for Windows Me/98.

2. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

3. Etter at nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på lusetup.exe -ikonet på skrivebordet for å installere LiveUpdate.

4. Start Norton-programmet.

5. Klikk på LiveUpdate-knappen for å kjøre LiveUpdate.

6. Start datamaskinen på nytt.

Hvis du fremdeles får opp en feilmelding etter at du har oppdatert til nyeste versjon av LiveUpdate, klikker du på koblingen i LiveUpdate-vinduet for å se løsningen på problemet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20080407120325EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/08/2017