Over Norton Studio

Norton Studio is een universele Windows-app die alleen verkrijgbaar is voor desktopcomputers en laptops. U kunt Norton Studio downloaden via de Windows Store. Met Norton Studio kunt u de huidige beveiligingsstatussen van uw apparaten op afstand bekijken en andere Norton-producten openen. Met behulp van Norton Studio kunt u problemen met Norton-producten op uw apparaten oplossen. U moet uw Norton Security-product bij uw Norton-account registreren om Norton Studio te kunnen gebruiken. Als u geen Norton-account heeft, kunt u een account maken met behulp van Norton Studio of via https://my.norton.com.

Norton Studio werkt alleen op Windows 8 of later. U kunt Norton Studio echter wel gebruiken om de beveiligingsstatus te bekijken van en problemen op te lossen met Norton-producten voor apparaten waarop eerdere versies van Windows worden uitgevoerd. U heeft bijvoorbeeld Norton Studio en Norton 360 op uw laptop staan waarop Windows 8 wordt uitgevoerd. U heeft bovendien Norton Internet Security en Norton AntiVirus geïnstalleerd op uw desktops waarop Windows XP of Vista wordt uitgevoerd. In dit geval kunt u de beveiligingsstatus van alle drie de apparaten in de Norton Studio-app bekijken. Zorg dat al deze apparaten aan hetzelfde Norton-account zijn gekoppeld als het account waarmee Norton Studio is aangemeld.

De Norton Studio-app is niet beschikbaar op apparaten met ARM-processors.

In de volgende tabel ziet u welke producten en besturingssystemen compatibel zijn:

Productversie

Versie van besturingssysteem

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4

Windows 8.1

Norton Studio 1.5 of later

Windows 10 RS1 of later

Zorg dat de optie Extern beheer is ingeschakeld in uw Norton Security-product om uw Norton-productgegevens in Norton Studio op afstand te beheren. Wanneer de optie Extern beheer is ingeschakeld, worden de gegevens door het Norton-product naar Norton Studio gestuurd. Is deze optie uitgeschakeld, dan worden er helemaal geen gegevens gepubliceerd in Norton Studio.

Met behulp van Norton Studio kunt u de huidige beveiligingsstatussen van uw Norton-product bekijken, waaronder Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security en Norton Mobile Security. Daarnaast heeft u via Norton Studio toegang tot Norton Identity Safe, Norton Family, Norton Update Center, Norton WiFi Privacy en Norton Live Services (alleen verkrijgbaar in de Engelse versie van Norton Studio). In het hoofdvenster van Norton Studio vindt u ook een tegel met voorvertoningen van de verschillende Norton-producten. Klik vanuit hier op een Norton-product en u wordt naar de webpagina van het toepasselijke Norton-product geleid. Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om Norton Studio te kunnen gebruiken. U moet mogelijk naar links of rechts scrollen in het hoofdvenster van Norton Studio om een specifiek Norton-product te selecteren. Klik ergens in het productvenster om een Norton-product te openen.

Via de dynamisch wisselende vensters van het Start -scherm van Windows kunt u snel de status zien van alle apparaten waarop Norton is geïnstalleerd. U kunt het formaat van het Norton Studio-venster aanpassen naar klein, middelgroot, breed en groot.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74591395
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/06/2019