Ondersteuningsbeleid

Ondersteuning wordt geboden voor alle Norton-producten waarvoor ondersteuning nog niet is beëindigd. Hieronder vindt u een lijst met de huidige Ondersteunde productgroepen. U moet mogelijk updaten naar de nieuwste versie van uw product tijdens het ondersteuningsproces.

Ondersteuning voor Norton AntiVirus Basic en gratis Norton-producten wordt verstrekt via online Help-artikelen en het Norton-communityforum.

Ondersteuning voor betaalde producten evenals vragen in verband met aankopen of factureringen is beschikbaar via de volgende methoden:

• Online help-artikelen

• Communityforums

• Chat

• Telefoon

Als u Norton AntiVirus Basic heeft en u wilt live ondersteuning, dan kunt u een upgrade uitvoeren naar een Norton-product dat gratis onbeperkte ondersteuning via de telefoon en chat biedt.

Houd er rekening mee dat klanten met proefproducten in aanmerking komen voor hulp via telefoon en chat, terwijl klanten met gratis producten gebruik kunnen maken van forums en artikelen. Gratis producten verwijzen naar producten die niet beschikbaar zijn voor aankoop.

Beschikbaarheid van actuele contactopties verschilt per regio en taal.

Beschikbaarheid van abonnementverlenging

Doorgaans kunnen klanten hun abonnement verlengen vóór de vervaldatum van hun abonnement zodat de beveiliging nooit onbedoeld verloopt. Lees Meer informatie over uw abonnement met automatische verlenging voor meer informatie over automatisch verlengen.

Klanten met een betaald abonnement op Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus en gelijksoortige beveiligingsproducten hebben recht op een update naar de nieuwste versie. Ga naar het Norton Update Center om te controleren of u in aanmerking komt.

Ondersteunde productgroepen

De volgende productgroepen en variaties worden momenteel ondersteund zoals beschreven in het ondersteuningsbeleid van Norton.

Beveiliging

• Norton Security

• Inclusief Standaard, Deluxe en Premium

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton AntiVirus Basic

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite - Norton Internet Security Online

Hulpprogramma's en Family

• Norton Utilities Premium

• Norton Utilities Ultimate

• Norton Family

Norton-apps

• Norton Password Manager

• Norton Secure VPN

Norton Secure Login

Norton Secure Login wordt gebruikt voor gebruikersverificatie op meerdere Norton-services en -websites. Norton Secure Login is een service die ook beschikbaar is voor andere organisaties om de toegang tot hun websites te beheren.

Als u problemen heeft met het aanmelden bij uw Norton-product of -service kan Norton Support u helpen. Als Norton Secure Login wordt gebruikt voor gebruikersverificatie door websites die niet van Norton zijn, zijn de organisaties van die websites en niet Norton Support verantwoordelijk voor het leveren van klantenservice.

Ondersteuningsresources

Ga naar de Norton-ondersteuningswebsite om online Help-onderwerpen, artikelen en de beschikbare contactopties te raadplegen. U kunt ook vanuit uw product toegang krijgen tot de Norton-ondersteuning.

Ga naar het Norton-communityforum voor hulp van ervaren gebruikers.

Ga naar het Norton Update Center om te zorgen dat u over de nieuwste versie van uw product beschikt.

Vrijwaring: Norton behoudt zich het recht voor zijn ondersteuningsbeleid op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74023230
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Laatste wijziging: 21/12/2023