Instructies om de productsleutel van Norton te gebruiken

Selecteer voor instructies over het gebruik van uw Norton-productsleutel een van de volgende opties, afhankelijk van uw situatie:

Lees Uw Norton-productsleutel zoeken als u niet weet hoe u uw productsleutel terugvindt.

Lees Bericht: 'Ongeldige productsleutel' als u de melding ontvangt dat uw productsleutel ongeldig is.

Uw product activeren of verlengen met een productsleutel die u in een winkel heeft gekocht

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Nu activeren om uw abonnement te activeren.

• Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help en vervolgens onder Accountinformatie op Productsleutel invoeren om uw abonnement te verlengen.

3. Voer de productsleutel in die u van de winkel heeft ontvangen.

Voor hulp bij het vinden van de productsleutel raadpleegt u Uw Norton-productsleutel zoeken.

Zie Bericht: 'Ongeldige productsleutel' als uw productsleutel niet werkt.

Als u een productsleutel gebruikt, worden de resterende dagen van uw huidige abonnement niet toegevoegd aan het abonnement waaraan de nieuwe sleutel is gekoppeld.

Ik heb mijn Norton-product voor apparaatbeveiliging geïnstalleerd en ik wil het activeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik op Help.

3. Klik op Productsleutel invoeren.

4. Volg de instructies op het scherm.

Ik moet mijn Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren voordat ik mijn productsleutel kan gebruiken

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u zich nog niet heeft aangemeld, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Klik op Norton downloaden op de pagina Aan de slag.

Als u over een productsleutel beschikt die nog niet bij uw account is geregistreerd, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >. Volg de instructies op het scherm om het product te activeren.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg dat u de licentiegegevens invoert voor het specifieke product dat u gebruikt. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander Norton-product.

U kunt de productsleutel voor uw Norton-bescherming bijvoorbeeld niet gebruiken om Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate te activeren. U vindt de productsleutel voor Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate op de pagina Mijn abonnement van uw account.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

Als u meer hulp nodig heeft, neemt u contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71537110
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/06/2022