Contact opnemen met Norton-ondersteuning

Belangrijkste redenen voor klanten om contact op te nemen met de ondersteuning.

Download

Veelgezochte onderwerpen: downloaden, installeren, verwijderen, opnieuw installeren, activeren

Mijn account

Veelgezochte onderwerpen: productsleutel, wachtwoord vergeten, wachtwoord wijzigen, kluiswachtwoord, een apparaat toevoegen, het account verwijderen

Ondersteuningsopties

Norton biedt 24x7 ondersteuning voor alle Norton-producten waarvoor ondersteuning nog niet is beëindigd. U vindt de lijst met momenteel ondersteunde producten in het Ondersteuningsbeleid.

Ondersteuningsfuncties:

• Gratis ondersteuning: de ondersteuning voor al uw Norton-producten is gratis.

• 24x7 ondersteuning: u kunt ons altijd bereiken, wanneer u wilt. We staan altijd klaar voor onze klanten: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

• Gratis upgrades: met een geldig abonnement zijn gratis upgrades beschikbaar voor uw Norton-beveiligingsproducten.

• Gratis producten en hulpprogramma's: naast uw Norton-beveiligingsproduct kunt u andere hulpprogramma's en producten downloaden en installeren, zoals Norton Family, Norton Safe Web en Norton Password Manager.

Contactmogelijkheden:

Beschikbaarheid van actuele contactopties verschilt per regio en taal.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71088540
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 02/04/2024