Controleren of de e-mail die u van Norton heeft ontvangen, legitiem is

We houden u via e-mail of direct mail op de hoogte over de nieuwste aanbiedingen, aankondigingen en productupdates van Norton. In dit document vindt u een beschrijving van de verschillende e-mails of direct mails die we verzenden, zodat u kunt bepalen of de email of direct mail die u heeft ontvangen van Norton is.

Dit is alleen bedoeld als richtlijn en de informatie over deze e-mails of direct mails van Norton kan op elk moment worden gewijzigd. Het is mogelijk dat een e-mail of direct mail die door Norton of andere merken van NortonLifeLock is verzonden, niet alle kenmerken heeft die in dit document worden beschreven. Een e-mail of direct mail kan ook alle kenmerken bevatten die hier worden beschreven, maar toch niet van Norton zijn.

Bovendien kunnen aangesloten ondernemingen van Norton e-mails of direct mails voor aanbiedingen van Norton-producten verzenden. Deze kunnen afbeeldingen met het Norton-handelsmerk bevatten, maar er worden geen Norton-klantgegevens gebruikt om deze e-mails of direct mails te verzenden en ze worden niet door Norton verzonden. Geef nooit persoonlijke of vertrouwelijke informatie aan een afzender of webpagina die u niet kent of vertrouwt.

Als u bedenkingen heeft over een adres waarvan u een e-mail heeft ontvangen, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Aanbiedingen van Norton Online Store

Het Norton Online Store-team verzendt e-mails met informatie over verwachte producten en speciale aanbiedingen.

• Deze e-mails worden van de volgende adressen verzonden:

• norton@nortonlifelock.com

• norton@secure.norton.com

• ems@norton.com

• lifelock@secure.norton.com

• information@mail.nortonstore.hk

• De URL's in onze e-mails leiden naar de server op: https://secure.norton.com

• Zorg ervoor dat de URL's beginnen met https:// en als domein norton.com of lifelock.com hebben.

E-mails van Norton-applicaties

Gebruikers van Norton-apps, zoals Norton Mobile Security, Norton Family en Norton Safe Web, kunnen e-mailmeldingen ontvangen. Hoewel deze e-mails kenmerken van de e-mails van Norton Online Store kunnen vertonen, moet u altijd de website verifiëren waarop u zich bevindt, voordat u uw aanmeldingsgegevens invoert. Deze producten gebruiken uw Norton-aanmeldingsgegevens. Zorg dat u zich op een van de volgende sites bevindt voordat u deze gegevens invoert:

Deze e-mails worden van de volgende adressen verzonden:

• noreply@norton.com

• no-reply@nortonlifelock.com

• NortonAccount@norton.com

• norton@nortonlifelock.com

• management@norton.com

E-mails met ordergegevens

Als u zich heeft ingeschreven voor de automatische verlengingsservice of een aankoop doet via de Norton Online Store, ontvangt u e-mails met informatie over de aanstaande facturering of bestellingen die zijn geplaatst.

We verzenden deze e-mails van:

• Norton Store <noreply@mail.norton.com>

• Norton Store <orders@mail.norton.com>

• noreply_subscriptions@mail.norton.com

• Norton <norton@email.norton.com>

• Norton <norton@e-mail.norton.com>

• reply@secure.norton.com

E-mails voor aankopen van Google Play komen van: Google Play <noreply-google-play@google.com>

De onderwerpregels van deze e-mails zien er zo uit: Bevestiging van je Norton-bestelling #NP0000000

E-mail over installatie van Norton

Wanneer de order is geplaatst, ontvangt u deze e-mail met de download- en installatie-instructies. Als u Norton wilt installeren op andere apparaten, opent u deze e-mail op die apparaten en installeert u het product.

We verzenden deze e-mail van:

• management@norton.com

Andere e-mailadressen van Norton

• noreply@identityprotection.norton.com

• norton@securenorton.com

• reply.be@secure.norton.com

• nortonsupport2@nortonlifelock.com wordt gebruikt om het casenummer naar u te verzenden.

• noreply_subscriptions@subscriptions.norton.com wordt gebruikt om e-mails van Norton te verzenden om factureringsgegevens bij te werken.

• no-reply@ifeelgoods.com wordt gebruikt om Amazon-cadeaubonnen te verzenden.

• notification@nortonlifelock.com

• nortonlifelock@zuberance.com wordt gebruikt om e-mails te verzenden met betrekking tot het programma NortonLifeLock All-Stars en gaat naar de server https://norton.zuberance.com

E-mails van LifeLock

• member.services@lifelock.com (wanneer u de service Bescherming tegen identiteitsdiefstal op uw account heeft, hebben e-mails van LifeLock dit adres)

• donotreply@lifelock.com

Enquêtes

Norton werkt samen met een onafhankelijke provider, Medallia, om enquêtes uit te sturen zodat we kunnen controleren hoe we het doen. Deze e-mails worden doorgaans verzonden als u recent contact met ons heeft gehad, maar ze kunnen ook op andere momenten worden verzonden. Ze worden doorgaans verzonden vanaf de volgende adressen:

• NortonLifelockfeedback@nortonlifelock.com

Mogelijke onderwerpen van deze e-mails zijn:

• Norton stelt uw mening op prijs

• Een vriendelijke herinnering van Norton

• LifeLock stelt uw mening op prijs

• Een vriendelijke herinnering van LifeLock

• Norton stelt uw feedback op prijs - enquête van 3 minuten

• LifeLock stelt uw feedback op prijs - enquête van 3 minuten

• NortonLifeLock stelt uw feedback op prijs

• U kunt nog steeds feedback geven

De links in deze e-mails leiden meestal naar de server op https://survey3.medallia.com.

Direct mail

Hieronder staan enkele andere situaties waarin u mogelijk een directe e-mail krijgt:

• Niet verlengd of geïnstalleerd

• E-mail van Norton-account werd permanent of tijdelijk teruggezonden

• Herinneringen over mislukte facturering of automatische verlenging

• Algemene marketingaanbiedingen

Een verdachte e-mail naar Norton sturen

Als u een ongewenste e-mail of scammail ontvangt, kunt u deze rapporteren bij Norton. Lees Een ongewenste e-mail of scammail rapporteren bij Norton voor meer informatie.