Verifiëren of een van Norton ontvangen e-mail legitiem is

We houden u via e-mail of direct mail op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen, aankondigingen en productupdates van Norton. Aangesloten ondernemingen van Norton kunnen ook e-mails of direct mails over verschillende aanbiedingen of promoties van Norton-producten sturen. Deze kunnen afbeeldingen met het Norton-handelsmerk bevatten, maar uw persoonlijke informatie wordt niet gebruikt om deze mails te verzenden.

Soms ontvangt u mails van scammers waarin wordt beweerd dat ze van Norton komen. Als u verdachte mails ontvangt die eruitzien alsof ze van ons komen, stuur deze dan als bijlage door naar spam@nortonlifelock.com.

Geef nooit persoonlijke of vertrouwelijke informatie aan een afzender of webpagina die u niet kent of vertrouwt. Als u een e-mail ontvangt en wilt verifiëren of deze van Norton is, controleer dan of het e-mailadres van de afzender tot een van de volgende domeinen behoort:

• @nortonlifelock.com

• @norton.com

• @identity.norton.com

• @securenorton.com

• @secure.norton.com

• @mail.nortonstore.hk

• @mail.norton.com

• @email.norton.com

• @e-mail.norton.com

• @identityprotection.norton.com

• @subscriptions.norton.com

• @zuberance.com

• @ifeelgoods.com

U kunt de zoekfunctie van uw browser gebruiken (druk op de toetsen Ctrl + F of Command + F) om het domein in te voeren en te controleren of het hier wordt vermeld. Als u bijvoorbeeld een e-mail heeft ontvangen van no-reply@nortonlifelock.com, kijkt u of het domein 'nortonlifelock.com' in de lijst op deze pagina staat.

U kunt e-mailmeldingen ontvangen over het volgende:

• Aanbiedingen van Norton Online Store

• Meldingen van Norton-programma's

• Informatie m.b.t. de aankoop

• Aan de slag met Norton

• Feedbackenquêtes

In de volgende gevallen kunt u direct mails ontvangen:

• Uw abonnement is niet verlengd of geïnstalleerd

• E-mailadres van Norton-account is niet langer actief

• Factureringsfouten en verlengingsherinneringen

• Aanbiedingen en promoties

Dit is alleen bedoeld als richtlijn en de informatie over deze e-mails of direct mails van Norton kan op elk moment worden gewijzigd. Het is mogelijk dat een e-mail of direct mail die door Norton of andere merken van NortonLifeLock is verzonden, niet alle kenmerken heeft die in dit document worden beschreven. Een e-mail of direct mail kan ook alle kenmerken bevatten die hier worden beschreven, maar toch niet van Norton zijn. Als u de geldigheid van het bericht niet kunt verifiëren, kunt u contact opnemen met Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71088498
Besturingssysteem: windows, mac, android, ios
Laatste wijziging: 17/12/2021