Verifiëren of een van Norton ontvangen e-mail legitiem is

We houden u via e-mail of direct mail op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen, aankondigingen en productupdates van Norton. Aangesloten ondernemingen van Norton kunnen ook e-mails of direct mails over verschillende aanbiedingen of promoties van Norton-producten sturen. Deze kunnen afbeeldingen met het Norton-handelsmerk bevatten, maar uw persoonlijke informatie wordt niet gebruikt om deze mails te verzenden. Geef nooit persoonlijke of vertrouwelijke informatie aan een afzender of webpagina die u niet kent of vertrouwt.

Soms ontvangt u mails van scammers waarin wordt beweerd dat ze van Norton komen. Als u verdachte e-mails ontvangt die eruitzien alsof ze van ons komen, stuur deze dan als bijlage door naar spam@norton.com. Lees Cyberscams en hoe u ze kunt vermijden voor meer informatie.

Hier vindt u ter referentie een lijst met legitieme Norton-domeinen. U kunt de zoekfunctie van uw browser gebruiken (druk op de toetsen Ctrl + F of Command + F) en het domein invoeren om te controleren of het hier wordt vermeld.

Als u bijvoorbeeld een e-mail heeft ontvangen van noreply@norton.com, opent u de zoekfunctie van uw browser en typt u @norton.com. Als het domein daar wordt vermeld, is de e-mail die u heeft ontvangen een legitieme e-mail van Norton.

• @nortonlifelock.com
  • @norton.com
  • @identity.norton.com
  • @login.norton.com
  • @securenorton.com
  • @secure.norton.com
  • @lifelock.norton.com
  • @mylogin.norton.com
  • @myidentity.norton.com
  • @family.norton.com
  • @lifelock.com
  • @mail.nortonstore.hk
  • @mail.nortonstore.cn
  • @mail.nortonstore.tw
  • @mail.nortonstore.kr
  • @mail.nortonstore.jp
  • @mail.norton.com
  • @email.norton.com
  • @e-mail.norton.com
  • @identityprotection.norton.com
  • @subscriptions.norton.com
  • @zuberance.com
  • @ifeelgoods.com
  • @trustpilot.com
  • @club-off.com
  • @m.onetrust.com
  • @cleverbridge.com
  • @creditview.co.uk

U kunt e-mailmeldingen ontvangen over het volgende:

• Aanbiedingen van Norton Online Store
  • Meldingen van Norton-programma's
  • Informatie m.b.t. de aankoop
  • Aan de slag met Norton
  • Feedbackenquêtes

In de volgende gevallen kunt u direct mails ontvangen:

• Uw abonnement is niet verlengd of geïnstalleerd
  • E-mailadres van Norton-account is niet langer actief
  • Factureringsfouten en verlengingsherinneringen
  • Aanbiedingen en promoties

Dit is alleen bedoeld als richtlijn en de informatie over deze e-mails of direct mails van Norton kan op elk moment worden gewijzigd. Als u de geldigheid van het bericht dat u ontving niet kunt verifiëren, kunt u contact opnemen met Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v71088498