Studielessen over Norton Power Eraser

Wist u dit?

Vele abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

» Meer informatie

Norton Power Eraser is een gratis te downloaden hulpprogramma waarmee u bedreigingen van uw computer kunt verwijderen. Met dit hulpprogramma kunt u de computer scannen op bedreigingen, ook als u al een ander Norton-product of een beveiligingsproduct van een andere fabrikant gebruikt. Als u de computer niet in Normale modus kunt opstarten, kunt u dit hulpprogramma in de Veilige modus uitvoeren. Norton Power Eraser is eenvoudig te downloaden en u kunt uw computer er snel mee scannen om de agressiefste computervirussen te detecteren. Dit hulpprogramma hoeft niet te worden geïnstalleerd.

Het Norton Power Eraser-hulpprogramma is alleen compatibel met computers met een Microsoft Windows-besturingssysteem. Het werkt niet op computers met Mac OS, WinPE, Android en iOS.

Norton Power Eraser maakt gebruik van agressieve methoden om bedreigingen te detecteren. Daardoor is het risico aanwezig dat ook betrouwbare programma's voor verwijdering worden geselecteerd. Voordat u bestanden verwijdert, moet u de pagina met scanresultaten dus zorgvuldig bekijken.

Norton Power Eraser downloaden en een scan uitvoeren

1. Downloaden Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

Norton Power Eraser controleert of een nieuwe versie beschikbaar is en downloadt deze.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten.

Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wacht tot de scan is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v69675421
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/06/2020