Lees wat u kunt doen als u het Norton-abonnement niet in uw account kunt vinden

Ziet u uw Norton-product niet wanneer u bij uw account bent aangemeld, dan bent u mogelijk bij het verkeerde account aangemeld en uw aankoop is mogelijk aan een ander account gekoppeld.

Als u het abonnement niet in uw account kunt vinden, controleert u of u een account heeft aangemaakt met een oud e-mailadres. Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres, neemt u voor hulp contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen

Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit:

Voor China, Japan en Korea geldt: als uw Norton-product niet bij uw account is geregistreerd, kunt u de productsleutel vinden in de mail met uw aankoopbevestiging. Volg de instructies in de sectie Ik heb een productsleutel en wil een Norton-abonnement aan mijn account toevoegen.

Ik heb mijn Norton-abonnement aangeschaft via de online winkel van Norton

Als u uw product heeft aangeschaft in de Norton Online Store, moet u zich aanmelden bij uw account met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om het product aan te schaffen.

Als u niet zeker weet welk e-mailadres u heeft gebruikt voor de aankoop, kunnen we u helpen het juiste e-mailadres te vinden.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op het tabblad Aanmelden op Wachtwoord vergeten?.

3. Voer het e-mailadres in waarvan u denkt dat u het heeft gebruikt bij de aankoop of registratie van uw product.

4. Controleer of dat e-mailaccount op een bericht van Norton heeft ontvangen.

U moet een e-mail met een link voor wachtwoordherstel ontvangen of een e-mail waarin staat dat er geen account aan dit e-mailadres is gekoppeld.

• Als er geen account aan het e-mailadres is gekoppeld, gaat u terug naar stap 1 om een ander e-mailadres te proberen. Herhaal deze stappen tot u het account met uw aankoop vindt.

• Als u een e-mail voor wachtwoordherstel ontvangt, volgt u de stappen om naar uw account te gaan. Klik vervolgens op Mijn abonnementen beheren en zoek uw product.

Als uw Norton-abonnement niet wordt vermeld, is het mogelijk aan een ander Norton-account gekoppeld. Herhaal deze stappen met een ander e-mailadres tot u het account met uw aankoop vindt.

Ik heb een productsleutel en wil een Norton-abonnement aan mijn account toevoegen

Als u een productsleutel heeft, kunt u een Norton-abonnement aan uw account toevoegen met die sleutel. Wanneer u het product heeft toegevoegd, kunt u het downloaden en installeren op uw huidige apparaat of op een andere apparaat.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij uw account bent aangemeld, wordt u gevraagd dit te doen. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en klik op Aanmelden.

3. Klik in het venster Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >.

Lees Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht als u het bericht 'Voer uw factuurgegevens en productsleutel in op norton.com/enroll om uw abonnement te starten' ziet.

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

U wordt gevraagd om uw product te downloaden.

Uw product is nu toegevoegd aan uw account. U kunt zich aanmelden bij uw account om services te beheren of uw Norton-product op een ander apparaat te downloaden.

Ik wil het Norton-product dat vooraf op mijn apparaat was geïnstalleerd, toevoegen aan mijn account

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik op Help en vervolgens op Account.

3. Volg de instructies om u aan te melden bij uw bestaande account.

Nadat u bent aangemeld bij uw account, wordt uw product aan uw account toegevoegd en kunt u uw services beheren of het product op een ander apparaat downloaden.

Ik heb een Norton-product verkregen via een provider

Lees De Norton-producten die u bij een provider heeft aangeschaft, in uw Norton-account zien als u uw Norton-product via een provider heeft aangeschaft.

Ik wil mijn gratis proefabonnement op Norton Secure VPN annuleren

Uw abonnement wordt niet automatisch geannuleerd wanneer u de Norton Secure VPN-app verwijdert.

U kunt de Norton Secure VPN-proefperiode niet annuleren vanuit uw account. U moet uw abonnement opzeggen in de abonnementsinstellingen van de Play Store of App Store.

Als u meer wilt weten over hoe u uw abonnementen annuleert of wijzigt, leest u de volgende ondersteuningsartikelen.