Verbindingsprobleem verhelpen waarbij u alleen verbinding met internet kunt maken nadat u Norton heeft uitgeschakeld

Stel de Norton Firewall-regels opnieuw in om het probleem met de verbinding op te lossen.

De firewallregels opnieuw instellen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Klik op het tabblad Algemene instellingen, naast Firewall opnieuw instellen, op Opnieuw instellen.

5. Klik in het bevestigingsvenster op Ja.

6. Klik op Toepassen en dan op Sluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v63066093
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019