Wat is de Norton Virus Protection Promise?

Wist u dit?

Vele abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

» Meer informatie

Virus Protection Promise omvat een virusverwijderingsservice die wordt geleverd door een Norton-expert en mogelijk bij de volgende in aanmerking komende abonnementen is inbegrepen: Norton 360-abonnementen (inclusief LifeLock), Norton Security (Standard, Deluxe, Premium), Norton Core Security Plus, Norton Small Business, Norton Internet Security, Norton AntiVirus, Norton 360 en Norton 360 Multi-Device. In het onwaarschijnlijke geval dat we het virus niet van uw pc, Mac, Android- en/of iOS-apparaat kunnen verwijderen, heeft u mogelijk recht op terugbetaling van uw abonnement.

Zie Voorwaarden en bepalingen voor meer informatie.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

Vaststellen of u in aanmerking komt voor de Norton Virus Protection Promise

De beschikbaarheid van de Norton Virus Protection Promise wordt weergegeven op de tab Services onder het kwalificerende abonnement wanneer u zich aanmeldt bij uw Norton-account.

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Selecteer het abonnement op de pagina Mijn abonnementen en controleer of de Virus Protection Promise hiervoor beschikbaar is.

De Virus Protection Promise wordt weergegeven onder BIJKOMENDE VOORDELEN.

Norton Virus Protection Promise gebruiken wanneer u denkt dat een computer geïnfecteerd is

Als u denkt dat uw computer is geïnfecteerd, is het raadzaam een volledige systeemscan uit te voeren met uw Norton-product. Als u het probleem niet kunt oplossen door een volledige systeemscan uit te voeren, gebruikt u Norton Power Eraser, waarmee u de meeste bedreigingen snel kunt opsporen en verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62458994
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/06/2020