Problemen met een langzame computer verhelpen

Er zijn veel redenen waarom uw computer mogelijk traag werkt. Bij regelmatig gebruik van uw computer stapelen onnodige bestanden zich na verloop van tijd op en kan uw vaste schijf gefragmenteerd raken. Als uw computer geïnfecteerd is, zal hij ook minder goed gaan werken.

Kies een of meer van deze oplossingen om de prestaties van uw computer te verbeteren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59066932
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/08/2021