Uw productsleutel voor Norton zoeken

Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende manieren om naar uw productsleutel te zoeken. Meestal heeft u de productsleutel niet nodig om uw Norton-abonnement bij te werken. Als uw Norton-product voor apparaatbeveiliging is verlopen of onjuiste dagen van uw abonnement weergeeft, moet u het product mogelijk downloaden via de account met het huidige abonnement.

Wanneer u bij het activeren het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest uBericht 'Ongeldige productsleutel'.

Als u uit China, Japan of Korea komt: uw productsleutel staat in de tweede e-mail die samen met de informatie van de aankoop wordt verzonden. Zie Instructies om de productsleutel van Norton te gebruiken, nadat u de productsleutel heeft gevonden.
Zie Het Norton 360-abonnement op uw mobiele apparaat activeren of verlengen, als u de productsleutel op uw mobiele apparaat gebruikt.

De productsleutel zoeken

Waar uw productsleutel zich bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u uw Norton-product heeft aangeschaft. Kies een van de volgende opties:

Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

Als u het bericht 'Fout 2: activeringssleutel niet herkend...' ziet wanneer u Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate activeert, raadpleegt u Fout: 'Fout 2: activeringssleutel niet herkend...' bij het activeren van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

1. Meld u aan bij uw account.

2. Scrol omlaag op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate voor de productsleutel.

Kopieer de productsleutel of maak er een aantekening van.

3. Open Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate.

4. Klik op Nu activeren.

5. Voer de productsleutel van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate in en klik op Nu activeren.

Als u tijdens het activeren fouten ziet, is het mogelijk dat de productsleutel die u heeft ingevoerd onjuist is of voor een ander product is. Controleer of de productsleutel correct is ingevoerd en probeer opnieuw te activeren.

Norton-account

1. Klik boven aan het Norton-productvenster op Help > Mijn Norton.

Als u uw Norton-product niet kunt starten, kunt u rechtstreeks naar uw Norton-account gaan.

2. Selecteer uw Norton-product op het tabblad Mijn abonnement.

Kopieer de productsleutel.

Norton Online Store

Als u uw product heeft gedownload via de Norton Online Store, staat de productsleutel of de instructie om de productsleutel op te halen in de bevestigingsmail.

Retailerkaart

Als u een verpakt product online of in een winkel heeft gekocht, zit de productsleutel in de doos of zit deze afgedrukt op een kaartje in de doos.

Website van derde partij

Zoek de productsleutel in een bevestigings-e-mail die u voor uw bestelling heeft ontvangen. Als u de bevestigings-e-mail niet in uw Postvak IN kunt vinden, controleer dan uw map met ongewenste e-mail.

Serviceprovider

Mogelijk heeft u een activeringscode die u van uw provider kunt krijgen om uw product te activeren, of meld u aan bij de portal van uw provider om uw Norton-product te downloaden en te installeren.

Lees voor meer informatie Uw Norton-product van uw provider installeren.

TechBench-computerreparatiewinkel

Als u uw Norton-product bij TechBench heeft gekocht, wordt de Norton-productsleutel opgeslagen in uw Norton-account nadat u het product heeft geactiveerd. TechBench biedt bovendien een Norton-productactiveringskaart waarop uw Norton-productsleutel staat afgedrukt.

Uw Norton-product downloaden en installeren

Uw Norton-product via uw account downloaden en installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij uw account bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

3. Klik in het venster Mijn Norton op Downloaden.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Als u meer hulp nodig heeft, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.