Meer informatie over de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie

Als u zeker weet dat een apparaat in uw netwerk veilig is, kunt u het vertrouwensniveau voor het apparaat op Volledig vertrouwd instellen. U kunt het vertrouwensniveau van een apparaat configureren met behulp van Apparaatvertrouwen onder Netwerkinstellingen. U kunt deze vertrouwde apparaten van de inbraakpreventiescan uitsluiten. Wanneer u volledig vertrouwde apparaten van de inbraakpreventiescan uitsluit, wordt de scantijd korter en de netwerksnelheid van uw computer verbeterd. Wanneer u een volledig vertrouwd apparaat uitsluit, wordt informatie die van dat apparaat wordt ontvangen, niet gescand. Volledig vertrouwde apparaten die van de inbraakpreventiescan zijn uitgesloten, worden aan de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie toegevoegd.

Merkt u dat een van de apparaten die u van de inbraakpreventiescan heeft uitgesloten, is geïnfecteerd, dan kunt u de opgeslagen lijst met uitsluitingen leegmaken. Wanneer u dit doet, verwijdert uw Norton-product alle door de inbraakpreventiescan uitgesloten apparaten van deze lijst.

U kunt de opgeslagen lijst met uitsluitingen in de volgende omstandigheden leegmaken:

• Een van de apparaten die u van inbraakpreventiescans heeft uitgesloten, is geïnfecteerd.

• Een van de apparaten die u van inbraakpreventiescans heeft uitgesloten, probeert de computer te infecteren.

• Uw thuisnetwerk is geïnfecteerd.

Alle apparaten uit de lijst met uitgesloten items voor Inbraakpreventie verwijderen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Klik op het tabblad Inbraak- en browserbeveiliging.

5. Klik op Leegmaken in de rij Lijst met uitsluitingen onder Inbraakpreventie.

6. Klik in het bevestigingsvenster op Ja.

7. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.