Bestanden en mappen uitsluiten van de scans Norton Auto-Protect, Scriptbeheer, SONAR en Downloadinformatie

U kunt de vensters Scanuitsluitingen en Realtime-uitsluitingen gebruiken om virussen en andere beveiligingsbedreigingen met een hoog risico van scans uit te sluiten.

Beveiligingsbedreigingen met een hoog risico van scans uitsluiten

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiVirus.

4. Klik op de tab Scans en risico's in het venster AntiVirus.

5. Voer onder Uitsluitingen/Lage risico's een van de volgende handelingen uit:

• Klik in de rij Items uitsluiten van scans op Configureren.

• Klik in de rij Items die van Auto-Protect-, Scriptbeheer-, SONAR- en downloadinformatiedetectie moeten worden uitgesloten op Instellen.

6. Klik in het weergegeven venster op Mappen toevoegen of Bestanden toevoegen.

7. Klik op het bladerpictogram in het dialoogvenster Item toevoegen.

8. Selecteer het item dat u van de scan wilt uitsluiten, in het dialoogvenster dat verschijnt.

9. Klik op OK.

10. Klik op OK in het dialoogvenster Item toevoegen.

11. Klik in het opgeroepen venster op Toepassen en vervolgens op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v3672136
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 24/06/2019