Download het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool

Als de installatie van uw Norton-product mislukt, kunt u de Norton Bootable Recovery Tool downloaden. Met het Norton Bootable Recovery Tool kunt u de computer scannen en eventuele beveiligingsbedreigingen verwijderen die een succesvolle installatie in de weg staan.

Download het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool op een computer die niet is geïnfecteerd. Als u Norton Bootable Recovery Tool op een geïnfecteerde computer maakt, is het mogelijk dat de dvd of het USB-station voor herstel ook geïnfecteerd raakt.

Download het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool

1. Open een browser op een computer en ga naar de volgende URL:

https://norton.com/nbrt

2. Klik op Downloaden.

3. Volg de instructies op het scherm om het ISO-bestand voor Norton Bootable Recovery Tool op uw computer te downloaden en op te slaan.

Video: Bedreigingen downloaden en oplossen met Norton Bootable Recovery Tool

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v16402158