Instellingen voor inbraakpreventie configureren

Inbraakpreventie beschermt u tegen aanvallen wanneer u online bent. Netwerkverkeer wordt gescand op aanvalshandtekeningen, zoals sociale bedreigingen en uitgaande aanvallen, die pogingen identificeren tot het misbruiken van kwetsbare punten in uw besturingssysteem of een programma dat u gebruikt. Om uw veiligheid te waarborgen, negeert Inbraakpreventie pakketten van computers die gegevens proberen te verzenden met bekende aanvalshandtekeningen. Verbindingen met die computer worden geblokkeerd.

Inbraakpreventie is standaard ingeschakeld. Dit is vereist om de onderstaande instellingen aan te passen.

Als Inbraakpreventie is uitgeschakeld, wordt uw computer onvoldoende tegen internetbedreigingen en beveiligingsrisico's beveiligd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15471442
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/08/2020