Een volledige scan uitvoeren

Bij een Volledige scan worden alle opstartrecords, bestanden en actieve processen gecontroleerd waartoe de gebruiker toegang heeft. Hiermee wordt uw computer grondig en langduriger onderzocht.

Een volledige scan uitvoeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Scans.

3. Klik in het venster Scans onder Scans en taken op Volledige scan.

4. Klik op Start.

Uw computer op bedreigingen scannen met Norton Security

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v13139256