Studielessen over Norton Power Eraser voor Windows 10/8/7

Norton Power Eraser is een gratis te downloaden hulpprogramma waarmee u bedreigingen van uw computer kunt verwijderen. Met dit hulpprogramma kunt u de computer scannen op bedreigingen, ook als u al een ander Norton-product of een beveiligingsproduct van een andere fabrikant gebruikt. Als u de computer niet in Normale modus kunt opstarten, kunt u dit hulpprogramma in de Veilige modus uitvoeren. Norton Power Eraser is eenvoudig te downloaden en u kunt uw computer er snel mee scannen om de agressiefste computervirussen te detecteren. Dit hulpprogramma hoeft niet te worden geïnstalleerd.

Als u Windows XP of Vista heeft, lees dan Studielessen over Norton Power Eraser voor Windows XP/Vista.

Het Norton Power Eraser-hulpprogramma is alleen compatibel met computers met een Microsoft Windows-besturingssysteem. Het werkt niet op computers met Mac OS X, WinPE, Android-apparaten en iOS-apparaten.

Norton Power Eraser maakt gebruik van agressieve methoden om bedreigingen te detecteren. Daardoor is het risico aanwezig dat ook betrouwbare programma's voor verwijdering worden geselecteerd. Voordat u bestanden verwijdert, moet u de pagina met scanresultaten dus zorgvuldig bekijken. Als u per ongeluk een legitiem programma verwijdert, kunt u Norton Power Eraser uitvoeren om eerdere herstelsessies te bekijken en deze ongedaan maken.

Norton Power Eraser downloaden en een volledige systeemscan uitvoeren

1. Download Norton Power Eraser.

2. Druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik op het bestand NPE.exe.

Wanneer u hierom wordt gevraagd, klikt u in het venster Gebruikersaccountbeheer op Ja of Doorgaan.

3. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

Als u de licentieovereenkomst al heeft geaccepteerd, wordt u niet opnieuw gevraagd dit te doen.

Norton Power Eraser controleert of de nieuwe versie beschikbaar is en downloadt deze automatisch.

4. Selecteer in het venster Norton Power Eraser de optie Volledige systeemscan en klik op Nu uitvoeren.

5. Als u de rootkit-scan wilt opnemen, klikt u op Instellingen en schakelt u onder Scan- en logboekinstellingen de optie Rootkit-scan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) in.

Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten.

6. Wacht tot de scan is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v129164633
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/04/2021