Trojan.Zacinlo van uw computer verwijderen

Dit document biedt meer informatie om de bedreiging Trojan.Zacinlo van uw computer te verwijderen. Voer LiveUpdate uit en pas de patch toe om deze bedreiging te verwijderen. Voer vervolgens een volledige systeemscan uit.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en klik vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op Nu toepassen om de gedownloade patch toe te passen.

4. Klik op Nu opnieuw opstarten om uw computer opnieuw op te starten.

STAP 2

Een volledige systeemscan uitvoeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster en klik vervolgens op Scans.

3. Klik in het venster Scans op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

4. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op Voltooien.

5. Start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 3 als het probleem blijft bestaan.

STAP 3

Een scan uitvoeren met Norton Bootable Recovery Tool

1. Plaats de herstelmedia (dvd of USB-apparaat met Norton Bootable Recovery Tool) en schakel de computer in of start deze opnieuw op.

2. Ga naar de BIOS modus door op de toets te drukken die wordt weergegeven direct nadat uw computer opnieuw is opgestart.

3. Selecteer de dvd of het USB-station Norton Bootable Recovery Tool heeft gemaakt en druk vervolgens op Enter.

Als u een UEFI-computer gebruikt, selecteert u het herstelmedium bij de optie Legacy Boot in plaats van de optie UEFI Boot. Het herstelmedium is de dvd of het USB-station met Norton Bootable Recovery Tool.

4. Norton Bootable Recovery Tool start automatisch na het aftellen.

Selecteer op de pagina Welkom bij NBRT de optie Opstarten als het opstartmenu verschijnt.

Selecteer Opstarten (Basisvideo) als het opstarten mislukt.

5. Selecteer de gewenste taal in de vervolgkeuzelijst Taal selecteren en klik op OK.

6. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

7. Klik op Scan starten.

8. Controleer de scanresultaten in het venster Scan voltooid.

Voor alle gedetecteerde bedreigingen is standaard een herstelactie geselecteerd. U kunt ook de toepasselijke actie voor elk van de bedreigingen selecteren.

Controleer de scanresultaten zorgvuldig voordat u de bedreigingen oplost. De bestanden die worden verwijderd kunnen niet meer worden hersteld.

9. Klik op Repareren.

10. Klik in het venster Bevestiging op OK.

11. Klik in het venster Herstel op Doorgaan.

12. Klik op Opnieuw opstarten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128258207_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/11/2018