Een apparaat van uw Norton Family-account verwijderen of hernoemen

Als een apparaat dat aan uw account is gekoppeld niet langer door uw kinderen wordt gebruikt, kunt u het apparaat op elk gewenst moment verwijderen door u aan te melden bij uwaccount.. Wanneer u een apparaat verwijdert, verbreekt Norton Family de verbinding met het apparaat, wordt toezicht op het apparaat stopgezet en de eerdere activiteitengeschiedenis gewist. Met dit proces wordt alleen het apparaat uit uw account verwijderd en moet u Norton Family handmatig van het apparaat verwijderen.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Meld u aan bij uw account.

• Open de app Norton Family voor ouders op iOS.

2. Selecteer het kind voor wie u een apparaat van uw account wilt verwijderen.

3. Klik op Profiel weergeven.

4. Een apparaat verwijderen:

• Klik onder de sectie Apparaten van het kind op Verwijderen naast het apparaat dat u wilt verwijderen.

• Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Dit proces verwijdert alleen het apparaat van uw account. Norton Family moet handmatig worden verwijderd van uw apparaat.

5. De naam van een apparaat wijzigen:

• Klik onder de sectie Apparaten van het kind op Naam wijzigen naast het apparaat dat u wilt bijwerken.

• Voer een naam in en klik op Naam wijzigen.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht op Android gebruiken om een apparaat te verwijderen

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u een apparaat van uw account wilt verwijderen.

3. Tik op het pictogram voor kindprofiel in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Tik onder Apparaten op het apparaat dat u wilt verwijderen.

5. Tik op OK in het bevestigingsvenster.

6. Nadat u een apparaat heeft verwijderd, houdt Norton Family geen toezicht meer op de activiteiten op het apparaat. Zelfs als u Norton Family verwijderd, blijft de toepassing op het apparaat staan, zodat u het apparaat later opnieuw kunt binden. Lees Norton Family van uw apparaat verwijderen als u Norton Family van het apparaat wilt verwijderen.