Het profiel van uw kind bewerken in Norton Family

U kunt via Norton Family huisregels toepassen op basis van het profiel dat u voor het kind instelt. Op de pagina met kindprofielinstellingen kunt u apparaattoewijzingen aanpassen en de voorkeuren voor activiteitsmeldingen wijzigen. U kunt het profiel van uw kind op elk moment bewerken via de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders.

Norton-website

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer het kindprofiel dat u wilt beheren.
  3. Klik op Profiel weergeven.
  4. Klik op Bewerken onder het kindprofiel om de weergavenaam van het kind bij te werken.
  5. Als u meldingen wilt ontvangen in de Norton Family-app voor ouders, zet u de Aan/Uit-schakelaar naast Meldingen voor ouders via de app op Aan en selecteert u het type meldingen dat u wilt ontvangen.
  6. Als u meldingen via e-mail wilt ontvangen, zet u de Aan/Uit-schakelaar naast Meldingen voor ouders via e-mail op Aan. Kies vervolgens de activiteiten waarvoor u e-mail wilt ontvangen.
  7. Kies onder Frequentie van activiteitenrapport de frequentie waarmee u het rapport wilt ontvangen. U kunt wekelijks, maandelijks of beide kiezen.
  8. Selecteer onder E-mailontvangers beheren het e-mailadres waar de meldingen naartoe moeten worden gestuurd.

Klik op E-mailadres toevoegen, typ een e-mailadres en klik vervolgens op Toevoegen om e-mailadressen toe te voegen. U kunt meldingen naar de e-mailadressen op elk moment Inschakelen of Uitschakelen.
    U kunt het primaire e-mailadres niet wijzigen of verwijderen. U kunt tot vijf e-mailadressen toevoegen waarop u meldingen wilt ontvangen.

De Norton Family-app voor ouders voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.
  2. Tik op het kindprofiel dat u wilt beheren.
  3. Tik op het pictogram voor kindprofiel Profile icon in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. In het venster voor het kindprofiel doet u het volgende:
    • Tik op het pictogram voor meer opties en vervolgens op Avatar wijzigen om de profielafbeelding van uw kind te wijzigen.
      U kunt een foto uit uw galerie of een avatar kiezen of met de camera van uw apparaat een foto nemen.
    • Tik op het pictogram voor meer opties en vervolgens op Naam wijzigen om de naam van uw kind bij te werken.
  5. Tik op Pincode en stel dan de schakelaar Aan/Uit in om de pincode te beheren. Deze pincode wordt in een noodgeval gebruikt om het apparaat van uw kind te ontgrendelen.
    U kunt dezelfde pincode gebruiken voor Direct vergrendelen en Toezicht op tijd. Tik op Opslaan als u klaar bent met het wijzigen van de pincode.
  6. Tik op Contactpersonen voor noodgevallen om de contactpersonen voor noodgevallen te beheren. Voer daarna een van de volgende handelingen uit: als u klaar bent met de wijzigingen, tik dan op Opslaan in de rechterbovenhoek om de wijzigingen op te slaan.
    • Als u een nieuwe contactpersoon wilt toevoegen, tik dan op Contactpersoon toevoegen, typ de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon en tik op Toevoegen.
    • Als u een bestaande contactpersoon wilt bewerken, schuif dan de contactpersoon naar links en tik op het bewerkingspictogram Edit icon. Wijzig de contactgegevens en tik op Toevoegen.
    • Als u een bestaande contactpersoon wilt verwijderen, schuif dan de contactpersoon naar links en tik op het prullenmandje Trash icon.
  7. Als u de door uw kind gebruikte apparaten wilt beheren, tik dan op Apparaten van kind en voer dan een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op Apparaat toevoegen om een nieuw apparaat toe te voegen. Kies het apparaattype van uw kind en volg dan de instructies op het scherm.
    • Als u de apparaatnaam wilt wijzigen, tik dan op het apparaat en houd het vast om het naar links te schuiven en tik dan op het pictogram voor hernoemen Rename icon.
    • Als u het apparaat wilt verwijderen, tik dan op het apparaat en houd het vast om het naar links te schuiven en tik dan op het prullenmandje Trash icon.
  8. Tik op Meldingen voor ouders via de app om de in de app weergegeven meldingen voor ouders te configureren. Om de Meldingen voor ouders via de app aan of uit te zetten, verplaatst u de schakelaar Aan/Uit ernaast. Selecteer of deselecteer Kritieke meldingen of Andere meldingen om dat type meldingen wel of niet te ontvangen. Tik op Opslaan.
  9. Als u de e-mailmeldingen van Norton Family over de online activiteiten van uw kind wilt configureren, tikt u op E-mailmeldingen en doet u het volgende:
    • Om de e-e-mailmeldingen aan of uit te zetten, verplaatst u de schakelaar Aan/Uit ernaast.
    • Als u de e-mailmeldingen over de online activiteiten van uw kind wilt configureren, tikt u op E-mailmeldingen voor ouders. Selecteer of deselecteer de meldingen voor de online activiteiten van uw kind en tik dan op Opslaan.
    • Tik op E-mailmeldingen van geofence om de e-mailmeldingen van geofence te configureren. Verplaats de schakelaar Aan/uit ernaast om de meldingen van geofence in of uit te schakelen. Selecteer of deselecteer de meldingen om e-mailmeldingen over de locatieactiviteiten van uw kind wel of niet te ontvangen. Tik op Opslaan.
  10. Als u de frequentie van het activiteitenrapport wilt configureren, tikt u onder Frequentie van activiteitenrapport op de huidige frequentie en kiest u Wekelijks, Maandelijks of Wekelijks en maandelijks. Tik op Opslaan.
  11. Als u de e-mailontvangers van Norton Family-meldingen wilt configureren, tikt u op E-mailontvangers beheren en doet u het volgende:
    • Tik op E-mailadres toevoegen om het e-mailadres van een nieuwe ouder toe te voegen. Typ het e-mailadres en tik op Toevoegen.
    • Als u een bestaand e-mailadres wilt bewerken, tik dan op het e-mailadres en schuif het naar links. Tik dan op het bewerkingspictogram Edit icon. Bewerk het e-mailadres en tik op Toevoegen.
    • Als u een e-mailadres wilt verwijderen, tik dan op het e-mailadres en schuif het naar links. Tik dan op het prullenmandje Trash icon.
      U kunt uw primaire e-mailadres niet uit de lijst met e-mailadressen verwijderen. Als u geen meldingen van Norton Family wilt ontvangen op het e-mailadres van uw Norton-account, kunt u dit deselecteren.
  12. Als u klaar bent met het configureren van de profielinstellingen, tik dan op Opslaan in de rechterbovenhoek.

De Norton Family-app voor ouders voor iOS

1. Open de app Norton Family voor ouders.
  2. Tik op het kindprofiel dat u wilt beheren en veeg naar links.
  3. Tik op Profiel bewerken.
  4. Doe het volgende in het venster Profiel bewerken:
    • Tik op de huidige avatar en kies een avatar of een foto uit uw galerie om de profielfoto van uw kind te wijzigen. U kunt ook een foto nemen en deze als profielfoto instellen.
    • Wijzig afhankelijk van de situatie de naam of het geboortejaar van uw kind. Standaardhuisregels worden toegepast op basis van de leeftijd van het kind.
  5. Tik op Opslaan.