De detectie van een vermoedelijk fout-positief bij NortonLifeLock rapporteren

Dit document licht toe hoe u met behulp van het online formulier een fout-positief of een fout-negatief bij NortonLifeLock kunt rapporteren.

• Beschrijf de situatie waarin een Norton-product volgens u een bestand of website onjuist detecteert. Dit wordt ook wel een fout-positief genoemd.

Gebruik het formulier (tabblad Onjuist gedetecteerd door Norton ) om de situatie te beschrijven waarin Norton volgens u een bestand onjuist detecteert.

• Upload een vermoedelijk geïnfecteerd bestand, een e-mail met een verdachte bijlage of een verdachte website die niet is gedetecteerd door een Norton-product. Dit wordt ook wel een fout-negatief genoemd.

Gebruik het formulier (tabblad Niet gedetecteerd door Norton ) om een vermoedelijk geïnfecteerd bestand te uploaden dat niet is gedetecteerd door Norton.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126152382
Besturingssysteem: windows,mac