De locatie van uw kind weergeven met behulp van Norton Family

Via het activiteitenrapport voor locatie kunt u volgen waar uw kinderen zijn, zodat u weet dat ze veilig zijn wanneer ze hun apparaat bij zich hebben.

De nauwkeurigheid van de locatie is afhankelijk van de netwerkgegevens en andere factoren, waaronder atmosferische effecten en de kwaliteit van de ontvanger. Als uw apparaat GPS en draadloze verbinding ondersteunt, kan de nauwkeurigheid tot enkele meters worden beperkt waardoor u betere resultaten krijgt.

U kunt de Norton-website of de app Norton Family voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Meld u aan bij uw account.
    • Open de app Norton Family voor ouders op iOS.
  2. Selecteer het kind van wie u de locatie wilt zien.
  3. In de sectie Locatie ziet u de recentste locatie van uw kind.
  4. Klik op Details weergeven voor een gedetailleerd rapport.
  5. Klik op Nu vinden om de huidige locatie van uw kind te krijgen. In het linkerdeel van de kaart ziet u de verschillende locaties van uw kind op de huidige dag.
  6. Als u wilt zien waar uw kind eerder is geweest, klikt u op Datum selecteren om een datum te selecteren en kiest u het tijdsinterval.
  7. Klik op een locatiespeld om het volledige adres voor die locatie weer te geven.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.
  2. Tik op het kind voor wie u de locatie wilt zien.
  3. Ga naar het tabblad Activiteit.
  4. Tik in de lijst op Locatie.
  5. Tik op Vernieuwen om de locatiestatus bij te werken.
  6. Tik op de locatieaanwijzer om het huidige locatieadres van uw kind te zien. U kunt de knop + of - gebruiken om in of uit te zoomen op de kaart.