De locatie van uw kind weergeven met behulp van Norton Family

Toezicht op locatie wordt ondersteund op Android-telefoons, Android-tablets, iPhones en iPads. Voor Android is deze functie alleen beschikbaar in de VS, Canada, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan. Voor iOS is deze functie momenteel alleen beschikbaar in de VS, het VK, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Indonesië en Hongkong.

Via het activiteitenrapport voor locatie kunt u volgen waar uw kinderen zijn, zodat u weet dat ze veilig zijn wanneer ze hun apparaat bij zich hebben.

De nauwkeurigheid van de locatie is afhankelijk van de netwerkgegevens en andere factoren, waaronder atmosferische effecten en de kwaliteit van de ontvanger. Als uw apparaat GPS en draadloze verbinding ondersteunt, kan de nauwkeurigheid tot enkele meters worden beperkt waardoor u betere resultaten krijgt.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Meld u aan bij Norton.

• Open de app Norton Family voor ouders op iOS.

2. Selecteer het kind van wie u de locatie wilt zien.

3. In de sectie Locatie ziet u de recentste locatie van uw kind.

4. Klik op Details weergeven voor een gedetailleerd rapport.

5. Klik op Nu vinden om de huidige locatie van uw kind te verkrijgen.

6. Klik op Vandaag om te zien waar uw kind vandaag zoal is geweest.

7. Klik op Datum selecteren en kies het tijdsinterval om te zien waar uw kind in het verleden is geweest.

8. Klik op een locatiespeld om het volledige adres voor die locatie weer te geven.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u de locatie wilt zien.

3. Ga naar het tabblad Activiteit.

4. Tik in de lijst op Locatie.

5. Tik op Vernieuwen om de locatiestatus bij te werken.

6. Tik op de locatieaanwijzer om het huidige locatieadres van uw kind te zien. U kunt de knoppen + of - gebruiken om in of uit te zoomen op de kaart.