Aanvalshandtekeningen uitsluiten van of opnemen in controles

In bepaalde situaties kan normale netwerkactiviteit op een aanvalshandtekening lijken. U heeft wellicht herhaaldelijk waarschuwingen voor mogelijke aanvallen ontvangen. Als u weet dat deze waarschuwingen door een veilige activiteit worden geactiveerd, kunt u de bijbehorende aanvalshandtekening van controle uitsluiten.

Elke uitsluiting die u definieert, maakt uw computer kwetsbaarder voor aanvallen.

Als u de aanvalshandtekeningen heeft uitgesloten die u later opnieuw wilt laten controleren, kunt u die aan de lijst met actieve aanvalshandtekeningen toevoegen.

Aanvalshandtekeningen van controle uitsluiten

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall of Netwerk.

4. Klik op het tabblad Inbraak- en browserbeveiliging.

5. Klik op Configureren in de rij Handtekeningen voor inbraakbeveiliging onder Inbraakpreventie.

6. Voer in het venster Handtekeningen voor inbraakbeveiliging de handtekeningdetails in het veld Handtekening zoeken in om te zoeken naar de aanvalshandtekeningen die u wilt uitsluiten, en klik vervolgens op Start.

7. Schakel de aanvalshandtekeningen uit en klik op OK.

8. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

Aanvalshandtekeningen opnemen die eerder waren uitgesloten

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall of Netwerk.

4. Klik op het tabblad Inbraak- en browserbeveiliging.

5. Klik op Configureren in de rij Handtekeningen voor inbraakbeveiliging onder Inbraakpreventie.

6. Voer in het venster Handtekeningen voor inbraakbeveiliging de handtekeningdetails in het veld Handtekening zoeken in om te zoeken naar de aanvalshandtekeningen die u wilt opnemen, en klik vervolgens op Start.

7. Schakel de aanvalshandtekeningen in en klik op OK.

8. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.