De Kotver-malwarevarianten van uw computer verwijderen

In dit artikel vindt u informatie om de bedreiging Trojan.Kotver van uw computer te verwijderen.

Voordat u begint

• U moet bij de beheerdersaccount aangemeld zijn en alle andere gebruikers moeten afgemeld zijn om het hulpprogramma goed te laten werken. Wanneer 'Uitvoeren als beheerder' wordt geselecteerd, resulteert dit in een onvolledige reparatie.

• Download afhankelijk van uw Windows-versie de 32-bits of 64-bits versie van het hulpprogramma.

Lees dit Microsoft Knowledge Base-artikel om te weten te komen welke Windows-versie u heeft.

• Voordat u het reparatieprogramma uitvoert, moet u het bestand een willekeurige naam geven. Als u de naam van het reparatieprogramma niet wijzigt, kan Trojan.Kotver het proces beëindigen en werkt het mogelijk niet.

Het hulpprogramma downloaden en uitvoeren

1. Selecteer een van de volgende handelingen, afhankelijk van uw Windows-versie.

2. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

3. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

4. Sluit alle programma's af.

5. Wijzig de naam van het hulpprogramma in WILLEKEURIG.exe

6. Dubbelklik op het hernoemde bestand WILLEKEURIG.exe.

7. Klik op Ik ga akkoord.

8. Klik op Start.

Het hulpprogramma wordt uitgevoerd en verwijdert de bedreiging van uw computer. Als het hulpprogramma de bedreiging niet kan verwijderen, moet u deze handmatig verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119650544_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 25/01/2018