De Kotver-malwarevarianten van uw computer verwijderen

In dit artikel vindt u informatie om de bedreiging Trojan.Kotver van uw computer te verwijderen.

De bedreiging handmatig verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

cmd

3. Voer het volgende in om de processtructuur van explorer.exe te beëindigen.

• taskkill /im explorer.exe /f

• taskkill /im regsvr32.exe /f

4. Druk op de toetsen Ctrl + Alt + Delete.

5. Klik op Taakbeheer starten.

6. In het venster Windows Taakbeheer klikt u op Bestand en vervolgens op Nieuwe taak (Uitvoeren...).

7. In het venster Nieuwe taak maken typt u explorer.exe. Klik vervolgens op OK.

8. Ga naar de volgende locaties en verwijder de Kotver-bestanden:

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Local\(alfanumerieke mapnaam)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\(alfanumerieke mapnaam)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\(alfanumerieke mapnaam.lnk)

9. Start de computer opnieuw op.

10. Start Norton.

11. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op Scans.

12. Klik in het venster Scans op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

13. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op Voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119650544
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/04/2020