Probleem verhelpen waarbij bestanden of programma's worden aangeduid als bedreiging zelfs nadat u deze van scans heeft uitgesloten

Norton scant uw bestanden en mappen met behulp van verschillende tools, zoals Auto-Protect, Bescherming op basis van gedrag of Bestandsinformatie. Als u bestanden of mappen uitsluit die door Auto-Protect zijn gedetecteerd, worden deze bestanden of mappen bij de volgende scan opnieuw gedetecteerd door een andere tool zoals Bescherming op basis van gedrag of Bestandsinformatie. Dit gebeurt omdat de handtekening van het bestand wordt gedetecteerd. U kunt dit probleem oplossen door de handtekeningen uit te sluiten van alle scans.

Uitsluitingen verlagen uw beveiligingsniveau. Gebruik ze alleen als u ze specifiek nodig heeft.

Handtekening van alle scans uitsluiten

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiVirus.

4. Klik op Configureren op het tabblad Scans en risico's naast Handtekeningen die van alle detecties worden uitgesloten.

5. Klik op Toevoegen in het venster Uitgesloten handtekeningen.

6. Selecteer onder Lijst met beveiligingsrisico's in het venster Beveiligingsrisico's de handtekening die u wilt uitsluiten.

7. Klik op Risicodetails om meer te weten te komen over de geselecteerde handtekening. Als u de handtekening nog steeds wilt uitsluiten, klikt u op Toevoegen.

8. Klik op Toepassen en OK.

9. Klik op Sluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v115455517