Een scan voor ongewenste toepassingen uitvoeren in Norton Power Eraser

Norton Power Eraser biedt de optie om een scan voor ongewenste toepassingen uit te voeren die uw computer scant op mogelijk ongewenste programma's en toepassingen.

Norton Power Eraser - Scan voor ongewenst toepassingen downloaden en uitvoeren

Norton Power Eraser is compatibel met Windows 7 SP1 en nieuwere besturingssystemen.

1. Afhankelijk van uw Windows-versie downloadt u een van de volgende bestanden:
    • Op 64-bits Windows: Norton Power Eraser
    • Op 32-bits Windows: Norton Power Eraser

2. Druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik op het bestand NPE.exe.

3. Lees de licentieovereenkomst en klik op Ik ga akkoord.

Als u de licentieovereenkomst al heeft geaccepteerd, wordt u niet opnieuw gevraagd dit te doen.

Norton Power Eraser controleert of de nieuwe versie beschikbaar is en downloadt deze automatisch.

4. Selecteer in het venster Norton Power Eraser de optie Scannen op ongewenste toepassingen en klik op Nu uitvoeren.

5. Wanneer Norton Power Eraser de scan heeft voltooid, worden de scanresultaten weergegeven in het venster Scannen op ongewenste toepassingen voltooid.

Als er geen ongewenste toepassingen op uw computer zijn gedetecteerd, wordt het bericht Geen bedreigingen gevonden weergegeven. Klik op Gereed.

6. Als er wel ongewenste toepassingen zijn gedetecteerd, klikt u in het venster Scan ongewenste toepassingen voltooid naast de ongewenste toepassing of werkbalk op Verwijderen.

7. Volg de instructies op het scherm.

8. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Wat u nog meer kunt doen met Norton Power Eraser:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113338950