Een scan voor ongewenste toepassingen uitvoeren in Norton Power Eraser

Norton Power Eraser biedt de optie om een scan voor ongewenste toepassingen uit te voeren die uw computer scant op mogelijk ongewenste programma's en toepassingen.

Norton Power Eraser - Scan voor ongewenst toepassingen downloaden en uitvoeren

1. Download Norton Power Eraser.

2. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Internet Explorer: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de optie Downloaden om de gedownloade bestanden weer te geven. Klik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: klik in de linkerbenedenhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

3. Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

5. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scan voor ongewenste toepassingen.

6. Wanneer Norton Power Eraser de scan heeft voltooid, worden de scanresultaten weergegeven in het venster Scan ongewenste toepassingen voltooid.

Als er geen ongewenste toepassingen zijn gedetecteerd op uw computer, wordt het bericht ' Geen risico's aangetroffen ' weergegeven. Klik op Terug.

7. Als er wel ongewenste toepassingen zijn gedetecteerd, klikt u in het venster Scan ongewenste toepassingen voltooid naast de ongewenste toepassing of werkbalk op Verwijderen.

8. Volg de instructies op het scherm.

9. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Wat u nog meer kunt doen met Norton Power Eraser:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113338950
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/06/2020