Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht

Om het Norton-product voor apparaatbeveiliging dat u in een winkel of via een externe partnerwebsite heeft gekocht te installeren, moet u een Norton-account aanmaken of het gekochte product aan de bestaande account toevoegen.

Voor China, Korea of Japan geldt: om een account aan te maken, heeft u de productsleutel van het gekochte product nodig. U vindt de productsleutel in de bevestigingsmail van de aankoop.

Als u al een Norton-abonnement heeft, kunt u het op uw apparaat installeren door u aan te melden bij uw account. Lees Uw Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren voor meer informatie.

Het gekochte product aan uw account toevoegen en uw Norton-product installeren

Tijdens het installatieproces kunt u zich registreren voor een automatische abonnementsverlenging. Lees Meer informatie over uw abonnement met automatische verlening voor meer informatie over abonnementen met automatische verlenging.

1. Ga vanuit uw webbrowser naar norton.com/enroll.

2. Klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen account, klik dan op Een nieuw account maken en voltooi het registratieproces.

3. Klik op de pagina Aan de slag op Een nieuwe productsleutel invoeren.

4. Typ uw productsleutel en klik op >.

Uw productsleutel is een combinatie van letters en cijfers. De sleutel bevat geen speciale tekens.

Als u een verpakt product online of in een winkel heeft gekocht, zit de productsleutel in de doos op een sticker of afgedrukt op een kaartje.

Uw abonnement gaat in wanneer u de 25-cijferige sleutel invoert die op de productkaart of in de bevestigingsmail staat.

Als u het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest u Bericht 'Ongeldige productsleutel'.

5. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst en klik op Ik ga akkoord.

6. Werk op de pagina Autorisatie voor jaarlijkse automatische verlenging uw factuuradres en creditcardgegevens bij.

7. Lees de Betalingsmachtiging voor abonnementen en automatische verlenging en klik op Automatische verlenging inschakelen of Abonnement starten.

8. Klik op Akkoord en downloaden.

• Als u meer dan een Norton-product in uw account heeft, kiest u het product dat u wilt downloaden en klikt u op Volgende.

• Als u een Norton Security Platinum-klant bent, kiest u het product dat u wilt installeren en klikt u op Volgende.

• Klik op Meer laden als het product dat u wilt downloaden niet in de lijst wordt weergegeven.

9. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het Norton-installatieprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus, en aanvullende software kan vanuit uw account worden geïnstalleerd.

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg dat u de licentiegegevens invoert voor het specifieke product dat u gebruikt. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander product.

U kunt de productsleutel voor uw Norton-product voor apparaatbeveiliging bijvoorbeeld niet gebruiken om Norton Utilities Premium te activeren. U vindt de productsleutel voor Norton Utilities Premium op de pagina Mijn abonnement van uw account.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v101779430
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 10/08/2021