Norton Power Eraser downloaden en uitvoeren - Gratis hulpprogramma voor het verwijderen van virussen en malware voor Windows

Het Norton Power Eraser-hulpprogramma is alleen compatibel met computers met een Microsoft Windows-besturingssysteem. Het werkt niet op computers met WinPE, Mac OS X, Android-apparaten en iOS-apparaten.

Norton Power Eraser is een gratis te downloaden virusverwijderingsprogramma waarmee u malware en bedreigingen van uw computer kunt verwijderen. Dit hulpprogramma hoeft niet te worden geïnstalleerd.

Afhankelijk van uw besturingssysteem kiest u een van de volgende handelingen:

Sommige toepassingen kunnen ongewenste werkbalken installeren en browsers omleiden. Norton Power Eraser biedt de optie om een scan voor ongewenste toepassingen uit te voeren die uw computer scant op mogelijk ongewenste programma's en toepassingen. Lees voor meer informatie Een scan voor ongewenste toepassingen uitvoeren in Norton Power Eraser.