Tekenen dat uw computer mogelijk is geïnfecteerd

Norton-producten worden vaak aangeboden met een extra voordeel; de Norton Virus Protection Promise. Hiermee krijgt u toegang tot Norton-experts die samen met u virussen opsporen en verwijderen, als u tijdens de duur van uw abonnement problemen ondervindt. In het onwaarschijnlijke geval dat Symantec het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, heeft u mogelijk recht op restitutie van uw Norton-abonnement of Norton-bundel (indien van toepassing).

Als u niet in aanmerking komt voor de Norton Virus Protection Promise, geef ons dan eerst meer informatie over de problemen die u ondervindt, of waarom u denkt dat uw computer is geïnfecteerd.

Selecteer de opmerking die uw situatie het beste beschrijft:

Gebruikt u openbare wifi?

Openbare wifi vindt u bijvoorbeeld op vliegvelden, in cafés, winkelcentra, restaurants en hotels, waarmee u gratis toegang krijgt tot internet. Hoewel openbare wifi handig is, zijn er risico's verbonden aan het gebruik van dergelijke netwerken.

Bescherm uw informatie tegen nieuwsgierige blikken met een VPN (Virtual Private Network), zoals Norton Secure VPN.

Meer informatie Video bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100816020421EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 14/11/2018