Tekenen dat uw computer mogelijk is geïnfecteerd

Norton-producten worden vaak aangeboden met een extra voordeel; de Norton Virus Protection Promise. Hiermee krijgt u toegang tot Norton-experts die samen met u virussen opsporen en verwijderen, als u tijdens de duur van uw abonnement problemen ondervindt. In het onwaarschijnlijke geval dat Symantec het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, heeft u mogelijk recht op restitutie van uw Norton-abonnement of Norton-bundel (indien van toepassing).

Als u niet in aanmerking komt voor de Norton Virus Protection Promise, geef ons dan eerst meer informatie over de problemen die u ondervindt, of waarom u denkt dat uw computer is geïnfecteerd.

Selecteer de opmerking die uw situatie het beste beschrijft:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100816020421EN
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/11/2019