Scan uw computer met Norton Bootable Recovery Tool

• Met Norton Bootable Recovery Tool wordt de computer vanaf de dvd of het USB-apparaat opgestart waarna de computer wordt gescand. U moet Norton Bootable Recovery Tool downloaden en op een dvd of USB-apparaat maken.

U heeft het volgende nodig voor het aanmaken en uitvoeren van Norton Bootable Recovery Tool:

• Een lege dvd of leeg USB-apparaat

• Toegang tot een andere computer met internettoegang vanaf waar u het installatiekopiebestand van Norton Bootable Recovery Tool kunt downloaden en op dvd of USB kunt zetten.

Ga naar de downloadpagina voor de Norton Bootable Recovery Tool en selecteer uw taal voor meer informatie over het gebruik van de Norton Bootable Recovery Tool.

Heeft de scan een bedreiging gedetecteerd?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100815103916EN
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 27/01/2020