Ongewenste pop-ups of siteomleidingen verwijderen

Dit probleem kan worden veroorzaakt door een programma dat uw browser kaapt. Een browserkaper is een soort malware die is ontworpen om uw browserinstellingen te wijzigen. U kunt de volgende problemen ondervinden:

• Uw zoekopdracht wordt omgeleid naar andere websites

• Uw startpagina of zoekmachine is gewijzigd zonder uw toestemming

• Webpagina's worden traag geladen

• U ziet meerdere werkbalken in uw webbrowser die u niet hebt geïnstalleerd

• U ontvangt meerdere pop-upmeldingen voor advertenties

Als u een pop-upvenster ziet waarin u wordt doorverwezen naar een externe ondersteuningssite of als u denkt dat u bent opgelicht, leest u Informatie over valse technische ondersteuning en hoe u deze vermijdt.

STAP 1

Norton Power Eraser - Scan voor ongewenst toepassingen downloaden en uitvoeren

• Afhankelijk van uw besturingssysteem kiest u een van de volgende handelingen:

Als Norton Power Eraser de ongewenste werkbalken niet verwijdert, moet u ze handmatig verwijderen via Software of Een programma verwijderen in het Configuratiescherm. Adware installeert meestal een nieuwe werkbalk in uw browsers en verandert de standaardinstellingen van de zoekmachine naar een zoekmachine van een derde partij.

STAP 2

Browserinstellingen opnieuw instellen

• Naargelang uw browser moet u de instellingen van de browser opnieuw instellen om de ongewenste werkbalken en zoekmachines te verwijderen.

STAP 3

Norton Power Eraser downloaden en een scan uitvoeren

• Afhankelijk van uw besturingssysteem kiest u een van de volgende handelingen:

Heeft Norton Power Eraser een bedreiging gedetecteerd?