Uw bescherming updaten naar de nieuwste versie

Als u een actief abonnement heeft, kunt u uw bescherming voor Windows kosteloos op afstand vanuit uw account updaten naar de nieuwste versie. U kunt ook naar het Norton Update Center gaan om de nieuwste versie van bescherming voor Windows te downloaden en installeren.

Uw bescherming voor Mac kan alleen worden geüpdatet vanaf uw product. Lees Upgrade naar de nieuwste Norton-versie om uw Mac beter te beschermen voor meer informatie.

Als u de bescherming probeert te downloaden via uw provider, gaat u terug naar de website van de provider en volgt u de instructies voor het downloaden van de nieuwste versie van het product.

Op dit moment zijn er geen updates beschikbaar voor Norton Family.

Uw bescherming updaten vanuit uw account

1. Meld u aan bij uw account.

Als u het wachtwoord van uw account niet meer weet, klikt u op Wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

2. Selecteer het apparaat op de pagina Apparaatbeveiliging en klik op Updaten naast de bescherming die u wilt updaten.

Als de nieuwste versie al is geïnstalleerd, wordt de updateoptie niet weergegeven.

Uw bescherming updaten vanuit het Norton Update Center

U kunt uw product voor Windows ook updaten door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar Norton Update Center.

2. Klik op Nu updaten.

Als de download niet automatisch van start gaat, downloadt u het programma handmatig.

3. Klik in het venster Bestand downloaden - Beveiligingswaarschuwing op Uitvoeren.

4. Volg de instructies op het scherm.