Norton Secure VPN-app installeren vanuit Microsoft Store

Volg de onderstaande instructies om de Norton Secure VPN-app van de Microsoft Store te downloaden en te installeren.

De Norton Secure VPN-app downloaden

1. Open de Microsoft Store-app op uw Windows-apparaat.

2. Zoek in de Microsoft Store-app naar Norton Secure VPN.

3. Klik in de zoekresultaten op Norton Secure VPN.

4. Klik op Ophalen op de pagina die verschijnt.

Klik nadat de download is voltooid op Installeren en volg de instructies op het scherm om Norton Secure VPN vanuit de Windows Store te installeren.

Raadpleeg Norton Secure VPN downloaden en installeren om Norton Secure VPN via de Norton-portal te downloaden en te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230405144931567