Routeer toepassingen met behulp van Split Tunnel in Norton Secure VPN

Met de functie Split Tunnel in Norton Secure VPN kunt u een deel van uw app-verkeer via het VPN-kanaal leiden, terwijl andere apps direct toegang hebben tot internet.

De functie Split Tunnel is momenteel alleen beschikbaar bij Norton 360, Norton Secure VPN-app voor Windows en Android.

Afhankelijk van uw apparaat kiest u een van de volgende opties voor de toegang tot Split Tunnel.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137513095
Besturingssysteem:
Laatste wijziging: 02/06/2021