De locatie van uw apparaat veranderen met behulp van de Norton UWP-app

Norton verbergt uw persoonlijke gegevens, waaronder uw locatie, wanneer u op internet gaat. Dit betekent dat u uw favoriete apps kunt gebruiken alsof u thuis bent wanneer u Norton Security Protection of Norton Security On-the-Go gebruikt.

Streamingservices met locatiespecifieke content werken mogelijk niet correct wanneer Norton Secure VPN is ingeschakeld.

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

Uw locatie wijzigen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Secure VPN op Openen.

3. Verschuif de regelaar VPN naar Aan.

4. Selecteer de gewenste geografische regio in de keuzelijst Uw VPN-locatie.