Fout: (9011,102) 'Er is een onverwachte fout opgetreden die het installatieproces voor Norton Secure VPN heeft onderbroken. Probeer te installeren... "

Norton Secure VPN/Secure VPN kan niet langer worden gebruikt in India, omdat overheidsvoorschriften logboekregistratie en opslag van gebruikersgegevens vereisen. Je kunt ons product/abonnement wel gebruiken wanneer je buiten India reist.

Van onze klantondersteuning zou u hetzelfde bericht ontvangen en deze kan u niet helpen, en problemen met deze ervaring niet oplossen, als u contact opneemt met onze ondersteuning.

Voer LiveUpdate uit en installeer alle beschikbare Norton-productupdates om dit probleem te verhelpen. Als het probleem aanhoudt, verwijdert u het Norton-product om het vervolgens opnieuw te installeren.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton onder Apparaatbeveiliging op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl
  3. Klik in de lijst met geïnstalleerde programma's op Norton 360 en dan op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Klik op Verwijder alle gebruikersgegevens.

5. Klik op Volgende in het waarschuwingsvenster voor de abonnementsperiode.

6. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Norton 360 is niet volledig verwijderd totdat u uw computer opnieuw heeft opgestart.

STAP 3

Uw Norton-product downloaden en installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij uw account bent aangemeld, wordt u gevraagd dit te doen. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Heeft u geen account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het aanmeldproces.

3. Klik op Norton downloaden in het venster Aan de slag.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren en voert u vervolgens de productsleutel of pincode in om de download te starten.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.
  6. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
  7. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

8. Volg de instructies op het scherm.

Het Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128628498
Besturingssysteem: Mac;Windows
Laatste wijziging: 15/02/2024