Bericht: 'Update vereist: een kritieke update is gedownload en moet worden geïnstalleerd voordat u Norton Secure VPN verder gebruikt'

Selecteer een van de volgende opties:

Ik heb een Windows-pc

U kunt dit probleem verhelpen door Norton Secure VPN te verwijderen en weer te installeren.
STAP 1

Norton Secure VPN verwijderen

1. Klik in de systeembalk op het pictogram van Norton Secure VPN.

2. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

3. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl
  4. Selecteer Norton Secure VPN in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

5. Volg de instructies op het scherm om Norton Secure VPN te verwijderen.

STAP 2

Norton Secure VPN installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Selecteer op de pagina Abonnementen de optie Norton Secure VPN. Klik vervolgens op Downloaden.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Klik op OK om op te slaan en het bestand Setup.zip te openen.

6. Dubbelklik op het installatieprogramma voor het Norton-product wanneer de download is voltooid.

Als u een beveiligingswaarschuwing ziet over het openen van het gedownloade bestand, klikt u op Uitvoeren om verder te gaan.

7. Klik op Volgende om de installatie te starten.

8. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

9. Klik op Voltooien wanneer de installatie is voltooid.

Ik heb een Mac

U kunt dit probleem verhelpen door het gedownloade installatiebestand van Norton Secure VPN te verwijderen en vervolgens opnieuw te downloaden en installeren via de Mijn Norton-portal.
STAP 1

De Norton Secure VPN-bestanden handmatig verwijderen

1. Klik op het Finder -pictogram in de Dock om naar Finder te gaan.
  2. Klik op de menubalk op Ga > Downloads om naar de map Downloads te gaan.

3. Sleep het gedownloade installatiebestand van Norton Secure VPN naar de prullenbak.

4. Klik op de menubalk op Ga > Toepassingen om naar de map Toepassingen te gaan.

5. Sleep de Norton Secure VPN-app naar de prullenbak.

6. Start het apparaat opnieuw op.

STAP 2

Norton Secure VPN installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik in de portal Mijn Norton onder Secure VPN op Downloaden.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u Norton Secure VPN op hetzelfde apparaat wilt installeren, klikt u op Akkoord en downloaden en slaat u het installatieprogramma op.

• Als u Norton Secure VPN op een ander apparaat wilt installeren, klikt u op Op een ander apparaat installeren en voert u uw e-mailadres in om de downloadlink met een ander apparaat te delen. Ga naar uw e-mailaccount op het apparaat waarop u Norton Secure VPN wilt installeren en klik op de downloadlink.

4. Dubbelklik op het installatiebestand dat u heeft gedownload.

5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v124958462
Besturingssysteem: windows,mac,android,ios