Probleem met het openen van Norton Secure VPN bij Windows verhelpen

Het bureaubladpictogram voor Norton Secure VPN wordt gebruikt om de Norton Secure VPN-service te starten. Ga naar stap 1 om het programmavenster Norton Secure VPN te starten.

STAP 1

Start Norton Secure VPN

• Als u Norton Secure VPN niet kunt openen via het bureaubladpictogram of het Start-menu, kunt u het starten vanuit de systeembalk of het meldingsgebied. Dubbelklik in de rechterbenedenhoek van het scherm op het pictogram van Norton Secure VPN om het te openen.

Als u het pictogram van Norton Secure VPN niet kunt vinden in de systeembalk of het meldingsgebied, klikt u op het pijltje-omhoog op de taakbalk om te controleren of het is verborgen.

Als u Windows 10 heeft en de tabletmodus actief is, moet u eerst overschakelen naar de bureaubladmodus. Klik op het pictogram Onderhoudscentrum in het meldingsgebied of de systeembalk en klik vervolgens op Bureaubladmodus.

STAP 2

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle geopende programma's.

2. Start de computer opnieuw op.

Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar stap 3 om Norton Secure VPN te verwijderen en opnieuw te installeren.

STAP 3

Norton Secure VPN verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer Norton Secure VPN in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Volg de instructies op het scherm om Norton Secure VPN te verwijderen.

STAP 4

Norton Secure VPN installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik in de portal Mijn Norton onder Secure VPN op Downloaden.

3. Klik op Akkoord en downloaden en sla het installatieprogramma op.

4. Dubbelklik op het installatiebestand dat u heeft gedownload.

5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.