Probleem oplossen met Norton Secure VPN dat blijft hangen in het venster 'Bezig met verbinden...'

Dit probleem doet zich voor als Norton Secure VPN geen verbinding kan maken met de VPN-server. Het wordt mogelijk veroorzaakt door enkele tijdelijke problemen met uw netwerkverbinding. Zorg ervoor dat uw apparaat verbonden is met een stabiele internetverbinding.

Op netwerkproblemen controleren

• Als u eerder via hetzelfde netwerk verbinding kon maken met Norton Secure VPN, wacht dan even en probeer vervolgens opnieuw een verbinding met Norton Secure VPN tot stand te brengen.

Sommige netwerken staan geen VPN-verbindingen toe en beperken VPN-toegang via netwerk- of firewallinstellingen. Als deze fout optreedt wanneer u voor het eerst verbinding maakt met Secure VPN, ligt de oorzaak mogelijk bij de netwerk- of firewallinstellingen.

Ziet u dit foutbericht herhaaldelijk, maak dan verbinding via een ander netwerk of via de mobiele-dataverbinding van uw apparaat.

Start Norton Secure VPN opnieuw op als het probleem hiermee niet wordt opgelost.

Norton Secure VPN opnieuw opstarten

Als u Norton Secure VPN heeft als onderdeel van Norton 360 op Mac, start u uw apparaat opnieuw op.

1. Open Norton Secure VPN.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het gebruikerspictogram en vervolgens op Afmelden.

3. Klik op het instellingenpictogram en vervolgens op Norton Secure VPN sluiten.

4. Start uw apparaat opnieuw op.

5. Open Norton Secure VPN en meld u aan met uw account.