Probleem oplossen met Norton Secure VPN wanneer het vasthangt op het scherm 'Bezig met verbinden...'

Dit probleem kan zich voordoen als Norton Secure VPN geen verbinding kan maken met de VPN-server. Zorg dat uw apparaat met internet is verbonden.

Blijft het probleem zich voordoen, selecteer dan een van de volgende opties, afhankelijk van uw besturingssysteem:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v124879257
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019