Kom te weten waarom mediastreamingdiensten of -apps niet werken wanneer ze met Norton Secure VPN zijn verbonden

Sommige streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Showtime bieden geografisch beperkte inhoud, wat betekent dat deze in bepaalde regio's niet beschikbaar is. Deze services blokkeren de content ook wanneer ze een VPN-, proxy- of unblocker-service detecteren die als methode wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen.

Om dit probleem te verhelpen, maakt u verbinding met een andere VPN-regio of sluit u streaming-apps uit met behulp van Split Tunnel.

Verbinding maken met een andere VPN-regio

Maak verbinding met andere VPN-regio's en open de streaming-website.

Voorbeeld 1: Als u zich in de VS bevindt en de VPN-regio is ingesteld op Automatisch selecteren, maak dan handmatig verbinding met de VS-regio.

Voorbeeld 2: Als u zich in Duitsland bevindt en de VPN-regio is al ingesteld op Duitsland, maak dan verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio: Zwitserland of Frankrijk.

Wanneer de inhoud beschikbaar is in uw regio, verbreek dan eerst de verbinding met Norton Secure VPN, voordat u de streaming-website opent.

Streaming-apps uitsluiten via Split Tunnel

Streaming-apps, zoals Hotstar of BBC iPlayer, verzamelen IP-adresinformatie en zetten elk IP-adres waarvan zij vermoeden dat het tot een VPN behoort op een zwarte lijst. Zodra de IP-adressen van de gebruikte VPN-server op een zwarte lijst staan en worden geblokkeerd, werken deze apps niet meer tenzij de VPN-service de IP-adressen dynamisch wijzigt. Gebruik de functie Split Tunnel om dit te verhelpen. Klik op Split Tunnel inschakelen in Norton Secure VPN om meer te weten te komen over Split Tunnel.

De functie Split Tunnel is momenteel alleen beschikbaar met Norton 360, Norton Secure VPN voor Windows en Android.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121513457
Besturingssysteem: Android