Kom te weten waarom mediastreamingdiensten of -apps werken niet wanneer ze met Norton Secure VPN zijn verbonden

Sommige streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Showtime bieden geografisch beperkte inhoud, wat betekent dat deze in bepaalde regio's niet beschikbaar is. Deze diensten blokkeren de inhoud ook als een VPN, proxy of unblocker wordt gedetecteerd waarmee iemand de geografische beperking probeert te omzeilen.

Is de inhoud in uw regio beschikbaar, verbreek dan eerst de verbinding met Norton Secure VPN, voordat u de streamingdiensten of -apps gebruikt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121513457
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 05/07/2019