Norton Secure VPN inschakelen

Norton Secure VPN versleutelt uw internetverbinding op openbare hotspots om persoonlijke gegevens zoals uw wachtwoorden te beschermen wanneer u uw pc, Mac of mobiele apparaat gebruikt.

Norton Secure VPN inschakelen

Voer een van de volgende handelingen uit

• Voor Norton 360 : open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging. Selecteer in het venster Mijn Norton naast Secure VPN in het keuzemenu de optie Inschakelen

• Voor Norton Secure VPN-app : Secure VPN is standaard ingeschakeld en verbonden in uw mobiele apparaat, nadat u de installatie van Norton Secure VPN heeft voltooid

Als Secure VPN niet is ingeschakeld, klikt u op VPN inschakelen op de startpagina van Secure VPN

Video: Aan de slag met Norton Secure VPN