Norton Secure VPN geeft de status 'Geen internetverbinding' weer op Mac

Selecteer een van de volgende opties:

Ik heb Norton Secure VPN

Start Norton Secure VPN opnieuw op om dit probleem te verhelpen.

Norton Secure VPN opnieuw opstarten

1. Start Norton Secure VPN.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het gebruikerspictogram en vervolgens op Afmelden.
  3. Klik op het instellingenpictogram en vervolgens op Norton Secure VPN sluiten.
  4. Start uw apparaat opnieuw op.

Open Norton Secure VPN nadat u uw apparaat opnieuw heeft opgestart en meld u aan met uw Norton-account.

Ik heb Norton 360

Voer LiveUpdate uit en start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan uw Norton-product voor apparaatbeveiliging en installeer het opnieuw.
STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het hoofdvenster Mijn Norton onder Apparaatbeveiliging op LiveUpdate.

3. Klik op Overzicht weergeven om de lijst met updates te bekijken die zijn gedownload en geïnstalleerd op uw Mac.

4. Start uw computer opnieuw op nadat LiveUpdate alle updates heeft geïnstalleerd.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.
STAP 2

Uw Norton-product verwijderen

1. Klik op uw Mac op het pictogram Finder in de Dock. Klik vervolgens op Toepassingen in het linkervenster onder de sectie Favorieten.
  2. Zoek het pictogram van het Norton-programma en sleep dit naar de Prullenbak of Prullenmand.

3. Klik op Doorgaan.

4. Typ het wachtwoord van uw beheerdersaccount als u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

5. Klik op Verwijderen in het venster dat verschijnt.

6. Typ het wachtwoord van uw beheerdersaccount als u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Installeer hulpprogramma.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

STAP 3

Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor het Norton-account in en klik op Aanmelden.

3. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

5. Wanneer de download is voltooid, dubbelklikt u op het gedownloade bestand om het Norton-installatieprogramma te starten.

6. In het venster van het Norton-installatieprogramma selecteert u Ik wil lid worden van Norton Community Watch. Klik vervolgens op Installeren om de installatie te starten.

7. Voer uw beheerderswachtwoord in wanneer het installatiehulpprogramma hierom vraagt en klik vervolgens op Installeer hulpprogramma.

8. Als u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten, klikt u op Opnieuw opstarten.

9. Zodra uw Mac opnieuw is opgestart, klikt u in het weergegeven Norton-installatievenster op Nu openen om de Systeemvoorkeuren te openen.

10. Ga in het venster met voorkeuren voor Beveiliging en privacy naar het tabblad Algemeen. Klik onderaan op het vergrendelingspictogram, voer uw beheerderswachtwoord in en klik vervolgens op Ontgrendelen.

11. Klik naast System software from application Norton was blocked from loading (Laden van systeemsoftware van Norton-programma is geblokkeerd) op Toestaan. Sluit het venster Systeemvoorkeuren af.

12. Klik op Doorgaan in het Norton-installatievenster.

13. Klik in het Norton-installatievenster op Openen om naar de instellingen voor Beveiliging en privacy te gaan.

Om de Norton-installatie op macOS 10.15.x of later te voltooien, moet u Norton Volledige schijftoegang geven.

14. Ga in het venster met voorkeuren voor Beveiliging en privacy naar het tabblad Privacy. Klik onderaan op het vergrendelingspictogram, voer uw beheerderswachtwoord in en klik vervolgens op Ontgrendelen.

15. Selecteer in het linkerdeelvenster Volledige schijftoegang. Selecteer vervolgens in het rechterdeelvenster Norton-systeemextensie. Sluit het venster Systeemvoorkeuren af.

16. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw starten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

17. Klik in het Norton-installatievenster op Volgende en vervolgens op Voltooien.

18. Voer het e-mailadres en wachtwoord in waarmee u zich aanmeldt bij Norton als u wordt gevraagd om het programma te activeren. Selecteer uw licentie in de lijst met beschikbare licenties voor uw account en klik op Volgende.

De installatie van uw Norton-product voor apparaatbeveiliging is nu voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v120292210
Besturingssysteem: Mac
Laatste wijziging: 15/02/2024